Proč jsou montované haly na klíč stále oblíbenější volbou? „Montovanou halu umíme postavit během několika dní téměř na jakémkoliv rovném typu podkladu. Je to rychlé, efektivní a ve srovnání s klasickou stavbou velmi levné,“ zdůraznil Petr Chalupka ze společnosti NELPET s.r.o. Konstrukci hal tvoří převážně kombinace hliníku a žárově zinkované oceli, což zajišťuje dlouhou životnost a nízké nároky na údržbu. Kromě těchto hal dokáže NELPET s.r.o. dodat i celoplechové haly a zateplené sendvičové haly pro ještě větší tepelný komfort.

Montovaná hala pro ŘETĚZY VAMBERK spol. s r. o. Zdroj: www.nelpet.cz. Montovaná hala pro ŘETĚZY VAMBERK spol. s r. o. Zdroj: www.nelpet.cz.

Jednou z největších výhod je flexibilita těchto staveb. „Pokud firma časem změní požadavky, halu lze jednoduše prodloužit, zkrátit nebo přestěhovat na nové místo,“ dodal Petr Chalupka. Díky tomu jsou montované haly pro firmy tou správnou investicí a dají se okamžitě přizpůsobit měnícím se podmínkám trhu.
Opláštění z PVC, které je nejen nepromokavé, ale i světlopropustné, přináší další plus. „Díky propustnosti denního světla ušetříte na elektrické energii,“ vysvětlil Petr Chalupka. Haly lze dovybavit podle potřeb firmy: od posuvných / sekčních vrat, oken, dveří, světlíků, okapů až po zabezpečovací systémy nebo reklamní potisk plachet. Při celoročním provozu se může hodit elektroinstalace, osvětlení, topení nebo klimatizace.

Popisek: Montovaná hala PVC plech pro Europapier Slovensko s.r.o. Zdroj: www.nelpet.cz. Montovaná hala pro Europapier Slovensko s.r.o. Zdroj: www.nelpet.cz.

„Montovaná hala je zkrátka investice, která se firmám rychle vrátí,“ uzavřel Petr Chalupka. Firmy těchto možností hojně využívají, o čemž svědčí celá řada referencí v České republice i na Slovensku.

NELPET s.r.o. nabízí komplexní služby v oboru montovaných hal na klíč. Naše haly, stany, hangáry a atypická zastřešení vyvíjíme a vyrábíme na míru přesně podle potřeb našich klientů a ve velmi vysoké kvalitě. Umíme se postarat také o kompletní montáž včetně stavebních povolení a projektové dokumentace. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Více informací o našich systémech zastřešení a dalších referenčních projektech najdete na: www.nelpet.cz.