Fotbalisté Zlína ve druhé lize porazili doma 1:0 Táborsko. Vlašim zdolala na svém hřišti 2:0 Chrudim a dostala se do čela tabulky o skóre před Brno, které remizovalo 1:1 v Opavě. Jihlava hrála 1:1 s Vyškovem. Už po předehrávkách 2. kola je jisté, že žádný tým nezíská z úvodních dvou kol plný počet bodů.

Zlín po remíze v Líšni vyhrál

Souboj v minulé sezoně prvoligového Zlína s účastníkem baráže Táborskem se hrál na těžkém terénu a nabídl minimum šancí. Zápas rozhodl v 73. minutě Tkáč, který se trefil skákavou střelou na přední tyč. „Ševci“ po remíze 0:0 s Líšní poprvé vyhráli a stále neinkasovali, Jihočeši naopak nenavázali na triumf nad rezervou Slavie.

Brno v Opavě vedlo, pak ale srovnal Omale

Brno poslal do vedení v 25. minutě z voleje Potočný, jeden ze tří dvougólových střelců úvodu soutěže. Ještě před pauzou srovnal po rohovém kopu Omale. Zbrojovka dohrávala nastavení bez vyloučeného Řezníčka, jenž přišel na hřiště z lavičky až v 70. minutě. Zkušený kanonýr v závěru dostal za protesty druhou žlutou kartu. Zbrojovka je se čtyřmi body v tabulce Chance Národní ligy druhá za vedoucí Vlašimí.

Vyškov srovnal ve druhé půli

Fotbalisté Vyškova remizovali také ve svém druhém utkání, a to v Jihlavě. Domácí vedli gólem Boussoua ze závěru první půle, hostům trefil aspoň bod bývalých hráč domácích Vedral, který se do dresu MFK oblékl v pauze mezi ročníky druhé nejvyšší soutěže. Vyškovu patřila v neúplné tabulce sedmá příčka.